Akasha kronieken reading

Akasha kronieken cadeaubon

Het ontvangen van een cadeau kan zo’n hartverwarmende ervaring zijn, vooral als het komt van iemand die je goed kent. Een attent cadeau laat zien dat iemand niet alleen om je geeft, maar ook aandacht heeft voor je interesses en voorkeuren. Het is altijd bijzonder om een cadeau te krijgen dat speciaal voor jou is uitgekozen.

Ben je opzoek naar een magisch cadeau voor iemand?

Als je op zoek bent naar een echt speciale en zielsvolle ervaring, overweeg dan om een Akasha kronieken reading of healing cadeau te geven. Het is een kans voor iemand waar je om geeft om diepere inzichten te krijgen in hun zielenreis.

Hoe kan jij een Akasha kronieken reading of healing cadeau doen?

Zodra je je aankoop hebt afgerond, stuur ik je een bevestigingsmail met een mooie cadeaubon die je aan ‘jouw speciale iemand’ kunt geven. De cadeaubon bevat mijn contactgegevens, zodat ze gemakkelijk hun reading of healing met mij kunnen plannen.
Ik leg in het kort uit wat een Akasha kronieken reading of healing is. Ik beantwoord eventuele vragen en verwijs naar de uitleg zoals beschreven staat op deze website. 

Ik begrijp dat dit cadeau meer is dan een eenvoudig cadeau – het is een oprechte uiting van liefde en zorg. Bedankt voor het overwegen van dit speciale cadeau voor iemand die zoveel voor je betekent. Ik kan niet wachten om met hen in contact te komen en hen te helpen op hun pad naar zelfontdekking.

Prijs

Een cadeaubon voor een Akasha kronieken reading van 60 minuten is € 85.
Voor de overige prijzen zie tarieven.