Met wie heb je eigenlijk contact tijdens een reading?

Akasha kronieken reading healing workshops

 

De Akasha kronieken worden beschermd door een groep niet-fysieke lichtwezens die de Heren van de kronieken worden genoemd. Deze lichtwezens zorgen voor de veiligheid en integriteit van de kronieken. Ze bepalen niet alleen wie toegang heeft tot de kronieken, maar ook welke informatie ze kunnen ontvangen.

De Heren van de kronieken werken samen met Meesters, Leraren en Geliefden door de informatie die ze tijdens elke Akasha reading doorgeven te “downloaden” naar de Meesters, Leraren en Geliefden. Zij dienen als een soort interface tussen de Akasha kronieken en de aardse rijken, waardoor we met elkaar kunnen communiceren.

Je kunt de Meesters, Leraren en Geliefden zien als jouw spirituele team.

Meesters zijn niet-fysieke wezens en zijn elk leven bij je geweest om je ziel op haar reis te begeleiden.

Leraren zijn, zoals je je hen voorstelt, je leraren door je levens heen. Ze helpen en ondersteunen tijdens je reis op aarde.

Geliefden zijn je zielsfamilie, niet alleen je bloedfamilie, door elk leven heen.

Hoewel de Heren van de kronieken en de Meesters niet-fysieke wezens zijn, hebben sommige Leraren en alle Geliefden als mensen op aarde bestaan.

Wanneer je in de Akasha kronieken werkt, zul je nooit de Heren van de kronieken zien, noch zul je de Leraren en Geliefden zien zoals ze in menselijke vorm bestonden, maar je kunt hun energetische aanwezigheid voelen als een Leraar of Geliefde.

Gewoonlijk geven de Meesters, Leraren en Geliefden er de voorkeur aan anoniem te blijven zodat wij leren te vertrouwen op de energie van de kronieken in plaats van op specifieke identiteiten in de kronieken.

Nieuwsgierig naar wat jouw Meesters, Leraren en Geliefden je te vertellen hebben?

Overweeg een afspraak voor een Akasha reading en stel vragen over jouw spirituele groei, relatie(s), werk, passie(s), doelen …

De Meesters , Leraren en Geliefden zijn er voor de groei van jouw ziel. Alleen al om die reden kun je zo ongeveer elke vraag stellen die je maar wilt.

#AkashaKronieken #AkashaKroniekenReading #AkashaKroniekenWorkshop #AkashaKroniekenTraining #AkashaKroniekenGids #SpiritueleOntwikkeling #HogerZelfConnectie #HogereZelf #ZielsMissie #LichtWerk #LichtWerker #SpiritueelOntwaken #Coaching #Channeling #AkashicRecords #Spiritueel #EnergieWerk #EnergyHealing #Spiritualiteit #Healing #SoulJourney #Manifestatie #ZelfOntwikkeling #Mediumschap #Wijsheid #GeloofInJeEigenMagie

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *